HOE WIJ WERKEN

Wij houden van orchideeën. Deze prachtige plant brengt met haar uitbundige kleuren sfeer en warmte in vele huiskamers, kantoren, en aan evenementen wereldwijd. Het creëren van nieuwe, bijzondere en exclusieve soorten is wat ons elke dag drijft. Er is niets mooier dan de volledige potentie van deze bijzondere plant naar bovenhalen. Onze kracht zit in ons vakmanschap, onze passie en onze grenzeloze verbeelding van wat mogelijk is.

STRENGE SELECTIE

Onze ontdekkingstocht naar nieuwe soorten begint bij nieuwsgierigheid: hoe zou de orchidee eruit komen te zien als we deze twee soorten met elkaar kruisen. Ook hier komen alleen de allerbeste planten voor in aanmerking. Nadat de kruising is gemaakt begint hij aan zijn reis die zeker 8 jaar duurt. Deze uitzonderlijk lange reis maakt hij bij ons zodat hij alle tijd krijgt om zich te ontwikkelen tot een zware, gezonde en sterke plant waar de consument lang van kan genieten.

BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN

Gedurende die tijd krijgen de planten alle nodige zorg en aandacht van de groene vingers van onze ervaren medewerkers. In diverse stadia van hun groei worden ze meerdere keren aan onze strenge selectiecriteria onderworpen en uitgebreid getest, totdat alleen de allersterkste en mooiste planten overblijven. Wij testen jaarlijks vele soorten op onder andere unieke patronen, de bladstand en een lange bloeiduur. In het bijzonder kijken we naar unieke eigenschappen zoals een extra grote bloemmaat in combinatie met een korte taklengte en extravagante kleuren, al dan niet met een “big lip”.

Piko Breeding
Dwarskade 7 – 2631 NA Nootdorp – The Netherlands
General +31(0)15-3030090 – Sales +31(0)15-3030030


Copyright ©2021 | BohemianOrchid® en BohemianOrchids® are registered brands of Piko Plant b.v.
Design & realisation primalabel.eu